CONFERINTA NATIONALA DE MEDICINA DE URGENTA SI SALVARI IN SITUATII SPECIALE

SEARCH AND RESCUE

2018

Dragi colegi

Ne apropiem cu pasi repezi spre un moment important al Conferintei Search and Rescue, spre ceea ce ne-am propus sa devenim, in urma cu 10 ani.

In urma cu 10 ani un mic grup de profesionisti ai situatiișlor de urgenta sustinuti de prieteni inimosi, a pornit la un drum de plin de provocari pentru a va determina sa impartasiti propriile voastre experiente si pareri legate de acest vast domeniu: cel al situatiilor de urgenta.

Azi, noi, credem ca pana acum am reusit. Am reusit sa va determinam sa impartasiti, sa analizati, sa discutati, sa va imaginati, sa visati. Azi, noi, credem ca provocarea lansata a functionat, generand momente de reflexie, de comuniune sau divergenta a ideilor, dar si de timp petrecut impreuna.

Acum urmeaza o noua decada. 10 ani pe care ii vom petrece impreuna. Pentru ca asta este destinul nostru, indiferent ce facem suntem parte a aceluiasi sistem, traim aceleasi  momente, impartasim aceleasi vise. Si atunci, nu ne ramane decat sa va invitam ca, o data pe an, sa va alaturati celor care doresc sa impartaseasca momentele traite. Fie bune fie rele

Va asteptam cu drag

 

Hadrian Borcea