Inscrierea participantilor la Conferinta

In vederea participării la conferință, doritorii se pot înscrie doar on-line accesând pagina Înregistrare

Înscrierea participanților începe in data de 10 septembrie 2021 si se realizează in doua perioade distincte

 1. prima perioadă – cu preț standard și începe in data de 10.09.2021 încheindu-se în data de 27.12.2021 la ora 23:59.
 2. a doua perioadă începe în data de 28.12.2021 și se încheie în data de 11.01.2022 ora 23:59. Atenție, după această dată înscrierea și plata on-line nu vor mai fi disponibile, ele putându-se, totuși, efectua la secretariatul conferinței.

Valoarea detaliată a taxei de participare în funcție de categoria profesionala din care faceți parte o puteți găsi pe pagina Inregistrare

Inscrierea la cursurile preconferinta nu include si inscrierea la Conferinta. Pentru Conferinta de Medicina de Urgenta si Salvari in situatii Speciale va trebui sa efectuati o noua inscriere completand formularul disponibil pe pagina Inregistrare

In vederea participării la toate manifestările fata-in-fata colegii vor trebui sa facă dovada că:

 1. sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, SAU
 2. prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, SAU
 3. prezintă rezultatul negativ, certificat, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, SAU
 4. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Prin plata taxei de participare participanții înscriși la conferință vor beneficia de:

 1. mapa conferinței – doar pentru cei care s-au înscris pana la data de 25 octombrie. Pentru participanții on-line, aceasta va fi livrata la adresa de corespondență furnizată de către participant
 2. Certificat de participare  cu numărul de ore de EMC acordate de CMR sau OAMGAMMR.
 3. participarea gratuită la activitățile organizate in cadrul acestei manifestări – vă rugăm sa urmăriți detaliile legate de participarea la activități si evenimente în secțiunea Noutăți.
 4. acces gratuit la platforma on-line.
 5. acces gratuit la canalul de distribuire a materialului video
 6. acces gratuit la platforma de distribuire a prezentărilor.
 7. acces gratuit la materiale de protecție: dezinfectant, mască chirurgicală. Nu se vor asigura alte tipuri de materiale sau echipamente de protecție.

Având în vedere faptul că această ediție se desfășoară în condiții speciale și reprezintă rezultatul unui efort comun, al tuturor, sunt necesare câteva precizări suplimentare:

 1. conferința se va desfășura atât în varianta cu prezența fizică la evenimente și activități, cât și on-line sau mixt
 2. Locurile disponibile pentru prezența fizică, la evenimentele din cadrul Conferinței este limitată la un maxim de 700 de persoane (în total). Înscrierea se bazează pe principiul “primul venit, primul servit”.
 3. Serile festive sunt oferite gratuit de către organizatori și nu sunt cuprinse în taxa de participare. Înscrierea la fiecare seară în parte se realizează în cadrul formularului de înscriere. În fiecare seară, la mesele festive, pot participa doar persoanele care se înscriu în formularul on-line sau cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea evenimentului, la secretariatul conferinței.
 4. Începând cu data de 3 noiembrie la secretariatul conferinței se vor distribui vouchere de participare la fiecare activitate în parte doar celor înscriși până la acel moment. Accesul în sălile de lucrări va fi posibil doar persoanelor înregistrate.
 5. În cazul în care sunt impuse restricții suplimentare la nivel local sau național, care fac imposibilă organizarea în varianta cu prezență fizică, conferința va fi amânată până la retragerea acestor restricții. În acest caz taxa de participare achitată rămâne valabilă pentru oricare din edițiile următoare. Ea nu se poate restitui deoarece face parte din bugetul general al Conferinței, care va fi angajat pentru pregătirile care sunt absolut necesare.
 6. Pe măsură ce va fi alcătuit programul cursurilor și al Conferinței, vă vom ține la curent cu măsurile de siguranță pe care le vom impune, în funcție de evoluția contextului epidemiologic. Aceste măsuri le puteți găsi pe pagina Măsuri context COVID19 sau Noutăți.

 

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa asociatia.sartiss@gmail.com