Condiții de înscriere în context epidemiologic COVID19

In vederea participării la toate manifestările fata-in-fata toți colegii vor trebui sa facă dovada că:

 1. sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, SAU
 2. prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, SAU
 3. prezintă rezultatul negativ, certificat, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, SAU
 4. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Prin plata taxei de participare participanții înscriși la conferință vor beneficia de acces gratuit la materiale de protecție: dezinfectant, mască chirurgicală. Nu se vor asigura alte tipuri de materiale sau echipamente de protecție.

Având în vedere faptul că această ediție se desfășoară în condiții speciale și reprezintă rezultatul unui efort comun, al tuturor, sunt necesare câteva precizări suplimentare:

 1. conferința se va desfășura atât în varianta cu prezența fizică la evenimente și activități, cât și on-line sau mixt
 2. Locurile disponibile pentru prezența fizică, la evenimentele din cadrul Conferinței este limitată la un maxim de 700 de persoane (în total). Înscrierea se bazează pe principiul “primul venit, primul servit”.
 3. Serile festive sunt oferite gratuit de către organizatori și nu sunt cuprinse în taxa de participare. Înscrierea la fiecare seară în parte se realizează în cadrul formularului de înscriere. În fiecare seară, la mesele festive, pot participa doar persoanele care se înscriu în formularul on-line sau cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea evenimentului, la secretariatul conferinței.
 4. Începând cu data de 3 noiembrie la secretariatul conferinței se vor distribui vouchere de participare la fiecare activitate în parte doar celor înscriși până la acel moment. Accesul în sălile de lucrări va fi posibil doar persoanelor înregistrate.
 5. În cazul în care sunt impuse restricții suplimentare la nivel local sau național, care fac imposibilă organizarea în varianta cu prezență fizică, conferința va fi amânată până la retragerea acestor restricții. În acest caz taxa de participare achitată rămâne valabilă pentru oricare din edițiile următoare. Ea nu se poate restitui deoarece face parte din bugetul general al Conferinței, care va fi angajat pentru pregătirile care sunt absolut necesare.
 6. Pe măsură ce va fi alcătuit programul cursurilor și al Conferinței, vă vom ține la curent cu măsurile de siguranță pe care le vom impune, în funcție de evoluția contextului epidemiologic. Aceste măsuri le puteți găsi pe pagina Măsuri context COVID19 sau Noutăți.

În cazul în care sunt implementate restricții suplimentare (național sau local) , ediția 12 va fi amânată până la primul moment care va permite organizarea sesiunilor față – în – față. În acest sens participanții vor putea opta pentru una din următoarele 2 variante:

 1. participarea la ediția 12 în momentul în care se va organiza

 2. participarea la oricare din edițiile următoare, pe baza aceleiași taxe de participare (cea achitată pentru ediția 12), indiferent dacă taxa de la edițiile următoare se va majora sau nu.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactați la adresa asociatia.sartiss@gmail.com