fbpx

Pentru obtinerea certificatelor pentru participarea la cursurile preconferinta si Conferinta SARTISS 2019, in conditiile prevazute de Colegiul Medicilor din Romania, OAMGMAMR si regulile privind protectia datelor personale, am creat o platforma sigura care va permite accesul permanent la certificatele din acest, cele la editiile urmatoare sau cele obtinute cu ocazia altor activitati ale SARTISS.

Pentru a accesa aceasta platforma veti primi un e-mail, la adresa pe care ati futnizat-o cu ocazia inscrierii. E-mail-ul contine numele de utilizator si parola generata automat. Aceasta parola o veti modifica dupa prima logare in contul dumneavoastra.

FOARTE IMPORTANT – adresa de e-mail trebuie sa fie unica. NU SE POT CREA DOUA CONTURI CU ACEIASI ADRESA. Daca v-ati inscris mai multe persoane utilizand aceiasi adresa, calculatorul va selecta ca fiind doar prima. De aceea va rugam sa ne anuntati in cazul care nu primiti e-mail-ul de confirmare a creerii contului

Dupa ce contul a fost creat, veti putea vedea toate activitatile, cursurile, etc, care sunt disponibile pe platforma. In maxim 48 de ore veti fi inregistrat pentru activitatea la care ati participat in cadrul conferintei (cursuri sau conferinta).

In continuare veti completa un mic test de feed-back ce ne permite sa imbunatatim, in viitor manifestarea. Dupa ce ati finalizat testul si il trimiteti veti avea acces la certificatul corespunzator activitatii la care v-ati inscris. Nu puteti accesa activitati la care nu sunteti inscris.

In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail asociatia.sartiss@yahoo.com