fbpx

Va reamintim ca maine 12 aprilie este ultima zi pentru transmiterea titlului si rezumatelor pentru Sesiunea de prezentari de caz: “Viitorul medicinei de urgenta”, dedicata studentilor la medicina care activeaza ca si voluntari in cadrul unui serviciu de urgenta, medicilor rezidenti in specialitatea medicina de urgenta, asistentilor medicali din serviciile de urgenta cu maxim 5 ani vechime in serviciu si paramedicilor.
Sesiunea va consta in prezentarea in 10 minute a unui caz deosebit in rezolvarea caruia au fost implicati. Moderatorii sesiunii vor puncta fiecare prezentare in parte. Prezentarea care intruneste punctajul cel mai mare va fi premiat de catre Asociatia SARTISS cu 2000 de lei.
Se vor puncta: modul de prezentare, mijloacele folosite, structura prezentării precum si relevanta medicala și corectitudinea datelor comunicate (din punct de vedere stiintific).
Pentru a se inscrie la aceasta sesiune, fiecare participant va transmite pana la data de 12 aprilie la adresa de e-mail irina_gheban@yahoo.com propunerea care va contine: titlu, un scurt rezumat si o argumentare a relevantei cazului. Pentru voluntari este necesara si o certificare a faptului ca sunt voluntari intr-un serviciu de urgenta (din partea medicului sef, a sefului serviciului, etc).
In data de 13 aprilie comisia de evaluare va analiza fiecare propunere de prezentare. Vor fi acceptate maxim 15 prezentari de caz. Lista celor acceptati va fi publicata pe site-ul www.sartiss.ro in data de 13 aprilie.
Fundatia pentru SMURD ofera cazarea pentru toti participantii admisi la aceasta sesiune in perioada 19-22 aprilie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
Peroana de contact este dr Irina Gheban irina_gheban@yahoo.com